Bueskydning
Bueskydning
Mobilpay bueklub -  denne kan briuges til arrangementer og andet.. 

Velkommen til CIF Bueskytter

En flot 1. plads til stævne i Vejle blev det til af Anders Hansen og en ligeså flot 2. Plads til Jacob Juhl .  Godt gået drenge.. 

En guldmedalje blev resultatet, da Christian Jørgensen fra Christianfeld IF Bueskytter 9. september deltog i de udendørs danmarksmesterskaber i 3D bueskydning, hvor skytterne skyder til måls efter kopier af dyr i fuld terræn.I alt cirka 200 skytter stillede op i forskellige klasser ved mesterskabet, der blev afholdt i Fredericia, og en af dem, der gik hjem som vinder, var altså 38-årige Christian Jørgensen, som i 2014 vandt sølv og i 2015 bronze. - Det var en stor forløsning at hente guld hjem til klubben og byen. Jeg har haft min spidskompetance på indendørs skiveskydnings-området, det måtte bare kunne lade sig gøre at blive god til at skyde uanset målet og forholdene, siger han i en pressemeddelelse.Christian Jørgensen har skudt med bue i fem år for Christianfeld IF Bueskytter og skyder med langbue. Han vandt de danske indendørsmesterskaber i årene 2013-2016 på 18 meter og satte i 2015 ny danmarksrekord, som endnu ikke er slået.
Endnu et flot resultat for Christiansfeld IF Bueskytter. Mathias fik sølv ved dette års indendørs Danske Mesterskaber 2017.  Tillykke til Mathias - 

Citat hentet fra vor skytte Poul Erik Brønd den 05-03-2016

Har netop vundet det danske mesterskab for Master (skytter over 50), og slog desuden den danske rekord som var 145 (max er 150) først skød jeg 148 derefter tangerede jeg det og i guldfinalen slog jeg den så igen med 149  - og spørg så om jeg er glad

Dette er beretningen om succes igen for vor lille klub. Stort tillykke til Poul Erik Brønd


Så fik vi klubbens Senior Langbueskytte hjem fra Kalundborg hvor det sidste 3D udtagelses stævne til Landsholdet blev afholdt.

C. Jørgensen skød Shoot-off mod 3 andre gutter og listede en lille forsigtig sydjysk 11er ind i afgørende skud.
Enten er han heldig eller også har han omsider fattet hvad 3D handler om, kun guderne må vide hvad.

...

I såfald har Christiansfeld IF Bueskytter igen gjort sig positivt bemærket ude i det store ganske land med en 1. plads i Herre Senior Langbue samt en Landsholdskytte

Christian takker sine Sponsorer  for den hjælpende hånd - Pamhule jagt og fiskeri Langbue.dk, Comwell Hotellerne, samt Fitness World - Kolding, Vestre Ringgade
Og ikke mindst - dem som har troet det bedste i ham


Lørdag den 14-03-2015 fik Christiansfeld IF Bueskytter igen et flot resultat. Ved DM for senior skød Christian Jørgensen ny dansk rekord i Herre Langbue indendørs . 474 points er den nye standard. Kronen på værket og en god weekend så fik Christian også sit 3 danske mesterskab i træk . Stort tillykke til Christian. 

Varde den 08. Marts 2015 Fantastisk Christiansfeld Bueskytte Klub gør det igen fire skytter afsted til Jyske Mesterskaber i Varde . Alle 4 opstillede kom hjem med metal..
Poul Erik/Compund - Guld i kvalifikationen
Hannah/Recurve - Guld & Jysk Mester
Christian/Langbue - Guld & Jysk Mester
Jeppe/Recurve - Sølv & vise Jysk Mester

Stærkt netop fordi de skyder i hver deres bue-klasse

01-02-2015 skød vore brave Christiansfelder skytter C. Jørgensen og Poul Erik Brønd til Frederiksborg Pokalen 2015 på Sjælland, hvor Poul Erik endnu engang formår at mængle sig med toppen i Compund-klassen, her skød han flot 579 hvilket var yderst tilfredstillende i sig selv (Ny personlig rekord). Dog røg han i indledende finaler, men selvtillinden har fået et boost opad Christian. Jørgensen skød både i 1.og 2. kvalifikation runde overbevisende godt og lå nr. 1 og vandt Frederiksborg Pokalen 2015 hvilket også var hans i 2014, det er sgu stabilt . Christian Jørgensen skød her uofficiel ny dansk rekord - uofficiel grundet nogle mærkelige regler i Bueskydnings forbundet.

Hædring på Koldinghus den 28 Februar 2015.  Liva Nielsen hædres for sit danske mesterskab indendørs 2014.

Hædring på Koldinghus den 28 Februar 2015.  Christian Jørgensen hædres for sit danske mesterskab indendørs 2014.
Uge 48 & 49 blev igen gode uger for vor lille klub. Med Vejlestævnet den 30 Nov. hvor Christian Jørgensen vandt Guld - Povl Erik Brønd fik Delt guld og hvor Lars Kristiansen fik sølv - og jeppe Johansen fik en lærerig 7  plads , startede end god uge. Ugen efter var Povl erik Brønd i Tyskland til turnering og han kom hjem med en flot 2. plads.


Fantastisk - Brummer-klanen gjorde os stor ære på 3D banen ved Pamhule samtidig med C.Jørgensen og Poul Erik kæmpede indendørs på gule pletter i Holstedbro.
"The Bearkiller" (Helge Brummer) og sønnerne kæmpede en brag kamp udenfor i det dyste mørke stormfulde våde Sønderjylland. Her gjorde særligt puslinge-bear (Rune) en opsigts vækkende god første 3D skydning længe og slog sin Far med et point dvs. sølv. Mini-Bear (Roar) og The Bearkiller fik Bronze. Vi er stolte af at have Brummer-klanen hos os ;-))
Vinder Holstrobro Indendørs 2014 Christian Jørgensen
Christiansfeld Bueskytte klub berygtet eller ej i såfald kom vi igen idag hjem med to medaljer, denne gang i farven Guld skudt af de to gæve bueskytter Poul Erik Brønd på Compund og C.Jørgensen på Langbue. Poul Erik var sej og tilfreds og var en ud af ca. 5-6 skytter og C. Jørgensen var ærligtalt skuffet over de kun var to i hans klasse. Nuvel dette var åbningen på året første indendørs Skive-stævne som foregik i Holstedbro og det var godt afviklet og skønt at være ude igen. De to skytter vil vi se mere til i den kommende tid, nu hvor 3D-sæsonen går i vinter-hi og skive-stævnerne kalder, for i Christiansfeld Bueskytte Klub vil vi ikke kun være gode til en disciplin - vi vil gå efter det HELE hvor end vi kommer hen så folket vil huske os -
Champions Never LOSE (citat = Klubbens Drejebog)
 

Lidt billeder fra klubben


En lille afdeling af CIF - med store resultater


En af de mest vindende klubber i danmark målt i forhold til medlemmer. - Træn når du har tid og lyst med nøgleadgang


Se info video om klubben 


Haderslev 3 D Stævne

 

Se her!