Christiansfeld Idrætsforening
Christiansfeld Idrætsforening
Vi hos CIF kan nu tilbyde vores kunder at få lavet en kropsanalyse Kropsanalyse: Med en kropsanalyse kan man følge kroppens udvikling under f.eks. et vægttab. Dette er særligt interessant for dem som også styrketræner, da kropsvægten her ikke vil falde så meget i starten, da man jo opbygger muskelmasse samtidig med, at man forbrænder fedt. Dette vil virke som en status quo på en almindelig vægt, men med en kropsanalyse vil man tydeligt kunne se, hvordan muskelmassen stiger og fedtet mindskes. Vi mener derfor, at en kropsanalyse er noget af det mest motiverende, man kan give sig selv. Hvis man ønsker at få lavet en kropsanalyse kontakt da en af vores instruktører. Pris 50 kr. http://www.christiansfeldif.dk/FitnessCenter FAT%: Kroppens fedtprocent anbefalinger: Alder 20-39 år 40-59 år 60-79 år Mand 8-20% 9-22% 13-25% Kvinde 21-33% 23-34% 24-36% Fat Mass: Kroppens fedtindhold målt i kg. FFM: Kroppens fedtfrie masse. Dvs. muskler, knogler, væv, væske mm. Muscle Mass: Muskelmassen målt i kg. TBW/ TBW% (Total Body Water): Dette er det totale væskeindhold i kroppen. Mænd ca. 60% Kvinder ca. 50-65% (Procentdelen af væske falder ved et øget fedtindhold) Bone Mass = Knoglemasse BMR (Basic Metabolic Rate) Kroppens basalstofskifte: Dette er kroppes energibehov for at opretholde de livsnødvendige funktioner som f.eks. vejrtrækning, kropstemperatur, hjerte-/hjernefunktion og fordøjelse. Bemærk at alt muskelarbejde ikke er en del af dette! Det udregnes i både: KJ: KiloJoule Kcal: Kalorier Metabolic Age: Her kan du se, hvor gammel din krop er, hvis man alene ser på, hvordan den er sammensat. Kaldes også Bodyage. Visceral Fat Rating: Graden af fedt omkring dine indre organer. Det vil sige, omkring maveregionen. Bør ligge imellem 1-13. BMI (Body Mass Index): Her bliver din vægt sat i forhold til din højde. Udføres af: ​Thorsten Nissen 29217461 Janne Chrone 28906050
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
Hvis du vil læse mere om vores brug af cookies, klik HER.