Gymnastik
Gymnastik
   

Opvisning 2017


CIF Gymnastikopvisning 2017

 
Gymnastiksæsonen 2016/2017 blev lørdag d. 25. marts afsluttet med et brag af en opvisning. Længe inden dørene blev åbnet, strømme det til med forventningsfulde gymnaster og publikummer – og kassen blev da også åbnet lidt før tid, så folk kunne komme ind og finde en plads.

Alle gymnaster var spændte på at skulle på gulvet, og vise alt det de havde øvet på hele vinteren. Ca. 270 gymnaster var på gulvet i løbet af dagen. Vores ni børnehold og de to voksenhold ”Old Jump” og ”Kvikke Kvinder” gav den fuld gas på gulvet, og der blev vist flotte serier og spændstige spring.

Et nyt tiltag ved dette års opvisning, var uddeling af vandrepokaler. I år gik ”Årets Instruktør” til Anja Mølgaard, der har været instruktør i foreningen i mange år, og som hvert år trækker mange udøvere til hendes fitness hold.

”Årets Hjælpeinstruktør” blev Morten Andersen, der med sit gode humør og hjælpsomhed, skaber god stemning på holdene og i hele foreningen. Tillykke til de to, der nu kan gå og kigge på deres pokaler det næste års tid, inden inden de igen skal gå videre til to nye instruktører.

En forrygende opvisningsdag blev afsluttet af vores gæstehold fra Agerskov Ungdomsskole der med godt 150 gymnaster fyldte gulvet helt ud og leverede en super flot opvisning.

Tusind tak til alle der deltog – instruktører, hjælpeinstruktører, frivillige hjælpere, gymnaster og ikke mindst et veloplagt publikum.

En stor tak skal også lyde til Charlotte Jakobsen for at tage billeder under opvisningen, samt til alle butikkerne i byen, hvor vi fik lov at reklamere for opvisningen.

Tusinde tak til alle, som var med til at gøre det til en helt fantastisk dag!  
Nu er der sommerpause for alle hold. Men vi er er klar med fornyet energi til september, når sæsonen starter op igen.

Rigtig god sommersmiley

CIF Gymnastik

Opdateret d. 05.04.2017

Du kan se mange flere billeder fra opvisningen
på vores Facebook side.

(vælg "Billeder", vælg "Albums", vælg "Opvisning 2017"


Herunder kan du se alle holdfotos fra gymnastikopvisningen 2017

Klink på billedet for at se det i stor udgave.


Opdateret 02.04.2017

Se her!


Følg med i kalenderen


Gymnastik kalender