Gymnastik
Gymnastik
   

Opvisning 2018


CIF Gymnastikopvisning 2018

  
Gymnastiksæsonen 2017/2018 blev lørdag d. 24. marts afsluttet med et brag af en opvisning. Længe inden dørene blev åbnet, strømme det til med forventningsfulde gymnaster og publikummer – og kassen blev da også åbnet lidt før tid, så folk kunne komme ind og finde en plads. Vi havde i år lavet 3 kasselinjer der afviklede strømmen af mennesker meget hurtigt, og inden længe var hallen godt fyldt op.

Alle gymnaster var spændte på at skulle på gulvet, og vise alt det de havde øvet på hele vinteren. Vores 8 børnehold, voksenholdet ”Kvikke Kvinder” og vores instruktørhold gav den fuld gas på gulvet, og der blev vist flotte serier og spændstige spring.

Som et lille pause-indslag havde vi i år lavet sangen ”Se min kjole” om til ”Se min bluse”. Og ved hver farve der blev sunget om, løb et af vores børnehold ind ind på gulvet iført bluse i den pågældende farve. Og til sidste var alle gymnaster fra de fem hold på gulvet på én gang og løb rundt mellem hinanden. Både børnene men også publikum synes det var sjovt.

Der blev også uddelt vores 2 vandrepokaler. I år gik ”Årets Instruktør” til Kirsten Poulsen, der har været instruktør i foreningen i mange år, og som hvert år trækker mange udøvere til hendes 2 Effekt hold. Kirsten har desuden lagt et stort arbejde i bestyrelsen igennem mange år.

”Årets Hjælpeinstruktør” blev Alexander Dahl Jensen, som er en trofast hjælpetræner, der gerne hjælper på mange af vores børnehold. Tillykke til de to, der nu kan gå og kigge på deres pokaler det næste års tid, inden inden de igen skal gå videre til to nye instruktører.

En forrygende opvisningsdag blev afsluttet af vores gæstehold fra Sydøstjyllands Repræsentationshold. De var desværre ramt af stort frafald på holdet, men den flok unge mennesker der mødte op, viste meget flot gymnastik og vilde spring. Så stor tak til dem, at de ville lægge vejen forbi Christiansfeld.

Tusind tak til alle der deltog – instruktører, hjælpeinstruktører, frivillige hjælpere, gymnaster og ikke mindst et veloplagt publikum.

En stor tak skal også lyde til Charlotte Jakobsen for at tage billeder under opvisningen, samt til alle butikkerne i byen, hvor vi fik lov at reklamere for opvisningen.

Tusinde tak til alle, som var med til at gøre det til en helt fantastisk dag!  
Nu er der sommerpause for alle hold. Men vi er er klar med fornyet energi til september, når sæsonen starter op igen.

Rigtig god sommer.
CIF Gymnastik
 
 
Opdateret d. 21.04.2018
 


Se her!


Følg med i kalenderen


Gymnastik kalender