Gymnastik
Gymnastik
   

Generalforsamling


Generalforsamling
CIF Gymnastikafdeling

Tirsdag d. 17. april 2018 afholdte gymnastikafdelingen den
årlige generalforsamling i Seniorhuset.
 
Formanden beretning var som følger:


Formandens beretning 2018  v/ Jesper Poulsen
 
I år igen startede vi sæsonen i juni måned, hvor vi afholdt gymnastik skole. Vi synes vi kom godt fra start med 80 gymnaster og 20 instruktører. Vi var så heldige igen i år, at have nogle fantastiske forældre som hjalp til i køkkenet. Vi havde 3 super gode dage, med masser af leg, rytmiske og spring. Det skønne vejr, der var givet os, gav os mulighed for ativiteter udenfor med et lille besøg af brandbilerne og en masse vand. Den sidste dag afholdt vi en fantastisk opvisning for alle forældre, bedsteforældre og søskende, for at vise hvad vi havde leget med i de 3 dage.

Sæsonen startede som den plejer i uge 37, hvor vi i år kunne tilbyde 18 fantastiske hold. Vi har igen i år haft rigtig rigtig stor tilslutning på vores hold. Vi har i år været 490 medlemmer. Til denne her sæson har vi været i gemmerne og finde et gammelt hold frem ”søndagsholdet” Vi omdøbte det dog til "Ekstra-træningsholdet". Vi håndplukkede 27 dygtige gymnaster, ud fra nogle krav vi havde stillet dem.
 
Traditionen tro afholdte vi Rystesammen weekend for gymnaster fra 2.-9. klasse. I år kunne vi samle 64 gymnaster. Så der var gang i den og børn overalt, men ingen sag med 20 af vores fantastiske instruktører og hjælpeinstruktører og frivillige forældre, som gerne stiller op med frugt, kage og bagværk og gerne giver en hånd med i køkkenet. Aftenen gik med stjerneløb. Opvarmning med sving, hop og en masse styrke. Aftenen sluttede af med masser af spring. Morgenen starter med at vækning og pakning af soveposerne. Derefter en dejlig frisk gåtur inden morgenmaden og lidt hyggeleg i springsalen indtil det store forælder-rykind.

I januar stillede vi igen op og hjælpe Sjov Lørdag. Vi havde fyldt springsalen med masser af fede baner og der var masser af glade børn.
 
Marts måned = Opvisnings måned. Vi havde i år 4 hold med til Haderslev. Pigefræs, Kidsmix, Spring 5.-9. kl.  og Kvikke Kvinder. Vi havde en fantastik dag med en masse flotte opvisninger. Kvikke kvinder var så heldige at blive udtaget til og komme og lave opvisning til DGI Sønderjyllands Gallaopvisning d. 6 maj. Vi havde også 2 hold med i Rødding.

Lørdag d. 24 marts afholdte vi vores egen opvisning. Vi havde 10 fantastiske hold på gulvet, som lavede nogle rigtige flotte opvisninger, med flotte serier og fede spring. Der var godt 600 publikummer der var med til at gøre det til en fantastisk dag for alle. Vi havde i år besøg af DGI Sydøstjyllands Repræsentationshold, som vores gæstehold.
 
 
Til slut vil jeg gerne takke alle for kampen denne sæson, uden jer kunne dette ikke lade sig gør, I gør en kæmpe indsats, og det skal i have tak for. Jeg har valgt at takke af som formand, derfor vil jeg gerne takke bestyrelsen for det gode samarbejde. Jeg fortsætter dog som almindelig bestyrelsesmedlem, så vil stadig være med til at fortsætte det gode arbejde.
 

Efter formandes beretning fulgte valg til bestyrelsen.

Efter valg og konstituering ser bestyrelsen således ud:
Formand: Flemming Poulsen
Næstformand: Kirsten Poulsen
Kasserer: Majken Iwersen

Øvrige bestyrelsesmedlemmer:
Christina Hansen
Kasper Esager
Mette Søberg
Jesper Poulsen

Suppleanter:
Karen Margrethe Hansen
Camilla Gubi Glintborg

Opdateret 22.04.2018


 


Se her!


Følg med i kalenderen


Gymnastik kalender