Gymnastik
Gymnastik
   

Generalforsamling


Referat fra Generalforsamling
CIF Gymnastikafdeling

Torsdag d. 20. april 2016 kl. 19.30
Cuben, mødelokalet, 6070 Christiansfeld
 
 
Dagsorden
 
1. Velkomst ved formanden
                 
2. Valg af dirigent
                  Birgitte Vester

3. Formandens beretning (Til godkendelse)
                  Formandens beretningen er godkendt
Formandens beretning 2017  v/ Jesper Poulsen
 
I år tyvstartede vi sæsonen allerede i juni måned hvor vi for første gang afholdte gymnastikskole for børn i alderen 6-11 år. Vi synes vi kom godt fra start med 65 gymnaster og 20 instruktører. Vi var så heldige at have nogle fantastiske forældre som hjalp til i køkkenet. Vi havde 3 fantastiske dage, med masser af leg, rytme og spring. Den sidste dag afholdt vi en lille opvisning for alle forældre, bedsteforældre og søskende For at vise hvad vi havde arbejdet med i de 3 dage. Det var en så stor kæmpe succes, at vi afholder det igen i år.

Sæsonen startede som den plejer i uge 37, hvor vi i år kunne tilbyde 21 hold. Der i blandt 2 nye hold, Hit Fit Dance og Old Jump. Vi har i år haft rigtig rigtig stor tilslutning på vores hold. Vi har i år været 534 medlemmer. Holdfordeling med alt fra 16 til 67 børn, unge og voksne. Det gav lidt udfordringer på med pladsen i springsalen, men med stor hjælp fra håndbold-afdelingen fik vi lov til at varme op sammen med et håndboldhold inde i den store hal. Det er vi rigtig glade for og takker for det gode samarbejde og håber på at det kan fortsætte fremadrettet.
 
Igen i år havde vi traditionen tro ryste-sammen-weekend for gymnaster fra 2.-8. klasse. Normalt plejer vi at være på Skamlingsbanken Efterskole Denne gang var vi flyttet til Cuben for at holde det der. I år kunne vi samle 90 gymnaster. Så der var gang i den og børn overalt, men ingen sag med 20 af vores fantastiske instruktører og hjælpeinstruktører og frivillige forældre som gerne stillede op med frugt, kage og bagværk og gerne gav en hånd med i køkkenet.
 
Vi valgte i år og give et lille ekstra skulderklap til vores instruktører og hjælpeinstruktører i form af en lille julegave, som vagte stor glæde.
 
I januar var vi oppe og hjælpe til Sjov Lørdag. Vi havde fyldt springsalen med masser af fede baner og der var masser af glade børn.
 
I år var vi ude og lave flere opvisninger vi var i Haderslev med 5 af vores hold og i Fjelstrup med 1 hold.
 
Vi afsluttede sæsonen med et brag af en opvisning, hvor vi havde 12 af vores egne hold ca. 450 gymnaster og vores gæstehold, som i år var Agerskov Efterskole på gulvet. Alle lavede en fantastisk opvisning, foran ca. 700 gæster takket væres vores fantastiske instruktører og deres hjælpere.
 
Til sidst vil jeg gerne takke bestyrelsen for endnu en spændende sæson og håber på endnu en god sæson. Jeg vil også gerne takke alle instruktørerne, hjælpeinstruktørerne for deres hjælp. Uden dem havde det denne sæson ikke kunne lade sig gøre.
 
Jeg håber vi ses igen til næste sæson.
 
 
4. Fremlæggelse af regnskab v/ kassereren (Til efterretning)
                 
 5. Indkomne forslag
                  Der er ikke kommet nogle forslag
 6. Valg til:
        a) Bestyrelse 5 medlemmer er på valg.

  • Jesper Poulsen - Villig til genvalg - valgt

  • Kirsten Poulsen - Villig til genvalg - valgt

  • Mette Søberg - Villig til genvalg - valgt

 
            b) 2 Suppleanter (vælges for 1 år):

  • Jeanette Poulsen – Villig til genvalg - valgt

  • Pernille Jakobsen – Villig til genvalg - valgt

 
7. Evt.
Multisalen er på lånt tid, multisalen er ikke med i lokalplanen, så den vil blive fjernet på et tidspunkt.
 
                 
 

Opdateret 18.09.2017 
 


Se her!


Følg med i kalenderen


Gymnastik kalender