Gymnastik
Gymnastik
   

Opvisning 2016


CIF Gymnastikopvisning 2016


Lørdag d. 19. marts afholdt vi årets gymnastikopvising

Det blev en SUPER dag med masser af gymnastik og glade gymnaster og gæster.

Dørene skulle åbne kl. 13.00, men allerede inden strømmede det ind med forventningsfulde gymnaster og publikummer. Der kom så mange publikummer at vi måtte udskyde indmarchen, så så mange som muligt kunne nå at komme ind og få starten med – og der måtte findes ekstra stole for at få plads til alle!

Ca. 400 gymnaster var på gulvet i løbet af dagen. Vores 10 børnehold + voksenholdet Kvikke Kvinder gav den fuld gas på gulvet, og der blev vist flotte serier og spændstige spring. Yogaholdene havde sendt en lille delegation, som også viste hvad de arbejder med – og Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole sluttede dagen af med et brag af en opvisning der næsten fik taget til at løfte sig.

TAK!
Tusind tak til alle der deltog – instruktører, hjælpeinstruktører, frivillige hjælpere, gymnaster og ikke mindst publikum!

Vi vil gerne sige specielt tak til Meny som både har hjulpet os med et sponsorat, og givet os lov at sætte holdbillederne op i forretningen igen i år. Ved udstillingen af billederne vil der stå en kasse hvori man skal lægge sin bestilling af holdbilleder.

En stor tak skal også lyde til Charlotte Jakobsen for at tage billeder under opvisningen, samt til alle butikkerne i byen hvor vi fik lov at reklamere for opvisningen!


Tusind tak til alle som var med til at gøre det til en helt fantastisk dag!  
 
Mvh. CIF Gymnastik

Opdateret d. 30.03.2016

Du kan se mange flere billeder fra opvisningen
på vores Facebook side.

(vælg "Billeder", vælg "Albums", vælg "Opvisning 2016")


Se her!


Følg med i kalenderen


Gymnastik kalender