Gymnastik
Gymnastik
   

Opvisning 2015


CIF Gymnastikopvisning 2015

Så er årets gymnastikopvisning i CIF veloverstået. 
Vi fik fejret CIFs 90 års fødselsdag, og CIF Gymnastik vil gerne sige tusind tak for en SUPER dag!

Det blev en herlig dag med fødselsdagssange, masser af gymnastik og glade gymnaster og gæster.

Trods problemer med musikken gav gymnasterne den fuld gas, og viste flotte serier og spændstige spring. På gulvet fik vi alt fra ballondans til superhelte, fra skattejagt til slikposer og flag. Herreholdet ”Mænner” var i dagens anledning på besøg hos Miss Sophy, og gav os deres udgave af den ikoniske 90 års fødselsdag vi kender fra tv’et Nytårsaften.

Besøg af pressen
JyskeVestkysten kom også forbi, og tog nogle rigtig gode billeder.

Der var tryk på i Cuben
– og når man ser lidt på tallene for opvisningen, bliver det tydeligt hvorfor;

I år var alle børneholdene på gulvet, og voksenholdene bidrog med smagsprøver på hvad de har arbejdet med gennem vinteren. Vi endte med at se ca. 280 af vores egne gymnaster fordelt på 17 forskellige hold, ledet af 38 instruktører, hjælpeinstruktører og hjælpeinstruktør-spirer.

Årets gæstehold, Vojens Gymnastik- og Idræts Efterskole, stillede med 169 glade gymnaster og 5 instruktører.

Bag kulisserne spænede desuden 8 hjælpere og 9 bestyrelsesmedlemmer + Cubens personale rundt for at sørge for at dagen kunne forløbe så godt som muligt.

- Og i løbet af dagen fik vi besøg af omkring 430 betalende gæster!

 Idé-Box
I år havde vi prøvet at stille et par kasser op, hvor man kunne lægge idéer i, til gymnastikafdelingen. Vi vil gerne sige tusind tak for alle de gode forslag der kom ind. De vil blive taget med på vores bestyrelses- og instruktørmøder, hvor vi vil arbejde videre med dem.

TAK!
En speciel tak vil vi gerne sige til SuperBest som i år både sponsorerede en del af frugten til gymnasterne. SuperBest har desuden givet os lov til at sætte holdbillederne op i forretningen. Ved udstillingen af billederne vil der desuden stå en kasse hvori man skal lægge sin bestilling af holdbilleder.

En stor tak skal også lyde til Tyrstrup Brød og Donslund Vine for deres bidrag til hhv. kager og gaver til gæsteholdets instruktører, samt til alle de andre butikker i byen hvor vi fik lov at reklamere for opvisningen.

Tusind tak til alle som var med til at gøre det til en helt fantastisk dag!

Mvh. CIF Gymnastik.

Se her!


Følg med i kalenderen


Gymnastik kalender