Christiansfeld Idrætsforening
Christiansfeld Idrætsforening
   

Ryste-sammen-weekend 2014


D. 7.-8. november afholdt CIF Gymnastik årets "Ryste-sammen-weekend". Et par af de frivillige som stod bag arrangementet fortæller her lidt om hvad de lavede i år;

Så er vintersæsonen godt i gang og traditionen tro har CIF Gymnastik, den 7.-8. november, afholdt vores ryste sammen weekend for vores gymnaster fra 2. kl. og opefter. Vi var igen i år rykket til Design- og Idrætsefterskolen Skamling, med alle vores redskaber samt 50 ivrige gymnaster og hjælpetræner.

Kl. 1900 ankom alle gymnasterne med deres træningstøj, soveposer og deres gode humør. Vi startede aftenen med at have stjerneløb, med forskellige aktiviteter, væddeløb med mooncars, flytte vand, osv. Alt sammen aktiviteter der var fundet på af vores hjælpeinstruktører, Derefter gik vi i hallen og legede lidt lege og varmede op med sving, styrke og kondition træning, så vi var klar til det store springsjov.

Til spring havde vi bygget en masse forskellige springbaner op i forskellige sværhedsgrader. Der kunne laves saltoer på forskellige trampoliner både med og uden hjælp, flik flak, kraftspring, vejrmøller, kolbøtter, samt fis og ballade.
Ca. kl. 01.00 sendte vi gymnasterne op i seng, da de var udmattede og var lige før de næsten sprang i søvne. Efter lidt tid med mange godnat kram, sov de.

Næste morgen kl. 07.00 stod den på vækning med gryder og pander. Så var det på med varmt tøj, så vi var klar til at gå en dejlig tur ude i den friske luft. Imens laves der morgenmad, som står klar til vi kommer tilbage. Efter morgenmaden ryddes der op i sovesalen og leg indtil kl 10.00, hvor forældrene kommer og henter børnene.

Under hele aften var der frugt, boller, pølsehorn, kage, saft og vand og meget andet lækkert til alle. Så en meget STOR tak for opbakningen fra forældrene, med hjælp af forplejning til gymnasterne med frugt, kage og bagværk. Det er vi virkelig glade for.

Vi ser frem til at vores fremtidige ryste-sammen-weekender kan komme til at blive afholdt i den nye Cuben II, hvor vi vil få masser af muligheder for spring.

Vi vil gerne sige mange tak for hjælpen til forældre, instruktører og hjælpere.

Hilsen CIF Gymnastik

Opdateret 16.12.2014

Se her!


Følg med i kalenderen


Gymnastik kalender