Håndbold
Håndbold
   

Messen 2014


Forårsmesse bliver til efterårsmesse!

 
Gennem 25 år har den traditionelle messe i Christiansfeld været afviklet om foråret, men i 2014 indleder Christiansfeld IFs håndboldafdeling en ny tradition, når messen flyttes til efteråret. Den første messe i efterårsfarver bliver afviklet i weekenden den 4. og 5. oktober 2014.
- Der er mange arrangementer på det tidspunkt, hvor vi plejer at holde messe – især gymnastikopvisninger, og desuden holdes der på det tidspunkt andre messer i området. De sammenfald vil vi gerne undgå, og derfor har vi valgt at flytte messen, siger Lykke Fischer.
Frivillige fra håndboldafdelingen er i gang med at tilrettelægge messens forløb, og foreløbig ligger det fast, at både de deltagende forretninger og virksomheder kan få etableret en webshop på messen, som også de forhåbentlig mange besøgende kan anvende til at bestille varer og tjenesteydelser fra.

Messetraditionerne i Christiansfeld begyndte i slutningen af 1980erne, og i de seneste år er det frivillige fra Christiansfeld IFs håndboldafdeling, der har stået for afviklingen af messen. Et eventuelt overskud går udelukkende til at gøre det billigere at gå til håndbold for Christiansfelds børn og unge.

 

Se her!


Billed fra
Håndbold Finalestævne
i Cuben for U6, U7 og U8
d. 28 februar 2015


Håndbold kalender